Russian language Italian Language Germany Language Spanish Language
French Language
English Language
Greek Language
 
 

STUDIO

 
 
 

Το STUDIO μας παρέχει:

Custom Web Design. Κάθε web site που δημιουργούμε είναι μετά από προσεκτική ανάλυση του πελάτη και των αναγκών του. Συνδυάζουμε τα χρώματα, τις φωτογραφίες, τα διάφορα animations και τα κείμενα με ένα μοναδικό τρόπο προκειμένου να προβάλουμε την επιχείρησή σας ισχυρότερη των ανταγωνιστών σας.

   
Multi Language translation. To είδη υπάρχον web site σας ή αυτό που κατασκευάζουμε εμείς για εσάς μπορούμε να το μεταφράσουμε και να το κάνουμε να λειτουργεί σε (Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Κινέζικα, Κορεάτικα, Ρωσικά, Βουλγαρικά, Γιουγκοσλαβικά, Πολωνικά, Ρουμανικά, Τσεχικά, Αραβικά. (π.χ www.abcergasia.com)
   
Web site scripting effects. Δημιουργούμε interactive special εφέ για την επιχείρησή σας όπου θα κρατήσουν τους χρήστες περισσότερη ώρα και θα τους εντυπωσιάσουν. π.χ. αναλογικό flash ρολόι, αναλογικό ρολόι, ημερομηνία, κινούμενο λογότυπο, εφέ κινούμενου κέρσορα.
   
3D Design. Μπορούμε να δημιουργήσουμε το λογότυπό σας καθώς και αντικείμενα ή προϊόντα που έχετε, σε τρισδιάστατη μορφή. Επίσης, μπορούμε να απεικονίσουμε ολόκληρους τρισδιάστατους χώρους δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του website, να κινούνται εικονικά μέσα σε αυτούς.
   
Φωτογράφηση. Φωτογράφηση χώρων, προϊόντων και προσώπων.
 
Μακιγιάζ. Επαγγελματικό μακιγιάζ για εσάς, τα μοντέλα ή το προσωπικό της εταιρείας σας προκειμένου να παρουσιάσουμε ένα άψογο προφίλ στην παρουσίαση της επιχείρησή σας.
 
Βιντεοσκόπηση. Βιντεοσκόπηση και σκηνοθεσία για την προβολή του χώρου, των προϊόντων και υπηρεσιών σας.
 
Video Editing. Optimization. Μοντάζ, συμπίεση των είδη υπαρχόντων videos που έχετε, προκειμένου να ταιριάζουν στο web site σας αλλά παράλληλα να είναι και μικρά για να μπορούν να τα βλέπουν οι χρήστες του internet.
 
Web site graphic optimization. Επανελέγχουμε το web site και με διάφορες τεχνικές βελτιστοποίησης διπλασιάζουμε την ταχύτητα που ανοίγει στους επισκέπτες.
 
Interactivity. Τα διάφορα web site που δημιουργούμε μπορούν να έχουν και περιοχές αλληλεπίδρασης. Παράδειγμα ένα image που όταν κινηθεί ο κέρσορας πάνω δείχνει κάτι άλλο, ένα κέρσορα διαφορετικό ή ακόμα και ολόκληρα παιχνίδια που το κοινό θα λατρέυει να μπαίνει και να ξαναμπαίνει στις σελίδες σας για να παίζει με αυτά.
 
Animation. Οποιαδήποτε ιδέα σας μπορεί να υλοποιηθεί μέσα από κίνηση και ήχο. Κινούμενο παιχνίδισμα με το λογότυπο της επιχείρησή σας ή ακόμα και ολόκληρο σενάριο.
 
Sound effects. Τοποθετούμε στο δικό σας web site από μια απλή μουσική που μπορεί να παίζει στο background μέχρι ειδικά special sound effects που κατασκευάζουμε αποκλεϊστικά για εσάς.
 
Search Engine Submission ( S.E.S ). Καταχωρούμε το web site σας σε όλες τις γνωστές μηχανές αναζήτησης, όπως www.in.gr, www.google.gr, www.zoogle.gr, www.ananas.gr και άλλα. Επίσης βρίσκουμε συνέχεια νέες μηχανές και εξιδεικευμένους κατάλογους προκειμένου να σας καταχωρήσουμε και εκεί.
 
Search Engine Optimization ( S.E.O ). Βελτιστοποίηση της Θέσης που εμφανίζεστε σε διάφορες μηχανές αναζήτησης. Ανάμεσα σε εκατομμύρια αποτελέσματα μιας αναζήτησης σε μια κλασική μηχανή όπως το google.com σας κάνουμε να εμφανίζεστε έως και πρώτοι.
 
CD Optimization. Βελτιστοποίηση του web site για να μπορεί να λειτουργήσει σε cd σε όλους τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που υπάρχουν στην αγορά. Έτσι σας παρέχετε η δυνατότητα να διανέμετε το cd με τον δικό σας τρόπο και να μπαίνετε στο χώρο των πελατών σας αποκτώντας πολλές φορές μια μόνιμη θέση στο ράφι τους.
 
Web site tools. Εργαλεία διαχείρισης του web site όπως CMS ( Content management systems ), Forums, chats, statistics live support, και άλλα.
 
Outsourcing. Εάν είστε γραφίστας ή έχετε κάποια διαφημιστική, σας παρέχουμε την δυνατότητα μόνιμης συνεργασίας σε θέματα σχεδίασης των web site βοηθώντας σας με την εμπορική πολιτική, κοστολόγηση καθώς και την προώθηση των ιδεών απευθείας στον πελάτη. Τέλος η συνεργασία σας μαζί μας σας διασφαλίζει ότι δεν πρόκειται ποτέ να χάσετε τους πελάτες σας ή να τους δυσαρεστήσετε.
   
   
  Εκτός από τα εργαλεία που έχουμε είδη αναπτύξει οι γνώσεις που διαθέτουμε προκειμένου να δημιουργήσουμε νέα εργαλεία ειδικά για εσάς είναι:
   
 
 


Markup Languages

- HTML & XHTML
- SVG
- XML
- XUL


Stylesheet Languages

- CSS
- XLST


Query Languages

- MS Access
- MS Jet
- MySQL
- PostgreSQL

           
 

Programming Languages

- C
- C++
- Java
- JavaScript
- Pascal
- PHP 4 & PHP 5
- Perl
- Python
- Visual Basic
- VBScript
- ASP
- ASP.net

Miscellaneous

- ADO
-
AJAX
-
JSON
-
mod_rewrite

Protocols

- DNS
- FTP
- IMAP
- MIME
- POP3
- SMTP
- SOAP
- SSH
- TELNET
- TLS & SSL

   
   
  * Μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε και συνδετικά προγράμματα που παίζουν το ρόλο της γέφυρας ανάμεσα τις διάφορες εφαρμογές σας. Πχ το eshop σας να τροφοδοτείτε με διαθεσιμότητα από το πρόγραμμα που έχετε ήδη για αποθήκη.
   
 

 

Τι μας χαρακτηρίζει

>> Εικαστικό ταλέντο <<
>> Ταχύτητα <<
>> Ακρίβεια και Συνέπεια <<
>> Συνεργασιμότητα <<
   
   
 

 

Ο μόνος λόγος για να μην μας επιλέξετε είναι να μην θέλετε να πετύχετε !

   
 

 

 
     2007 © Powered by wpd.gr ΑΡΧΙΚΗ  |  STUDIO  |  FOLIO  |  MAIL